Arrangementer

Her kan du se og læse omring de afholdte arrangementer,
samt følge med i de kommende i Fanø Fugle universet

Måneds ture

Månedsturen den første søndag hver måned klokken 9-12 starter fra diget ved Børsen i Sønderho.

Vi følger på Fanø Fuglestation årets gang og udviklingen i fuglelivet, ved hver måned at tage en tur til de steder, hvor vi ved at fuglene er. Du skal orientere dig på vores åbne facebookside, som der er link til her på siden. Her ser du, hvis der er ændringer til vores ellers faste program. Aktualitet og specielle forekomster kan skabe ændringer, der annonceres senest dagen klokken 12.

Vores program er, hvis ikke andet annonceres følgende: 
Året rundt er der spændende fuglearter og store mængder af fugle her i spændingsfeltet mellem Vesterhav, Vadehav og Fanøs sydspids. Vi vil fra Sønderho gå ad diget mod Hønen. og videre mod Hønespidsen, Undervejs er vi de seneste 20 år blevet serviceret af arter som Havørn, Fiskeørn, Rød Glente, Sort Glente, Fjeldvåge, Hedehøg, Steppehøg, Rørhøg og Blå Kærhøg, Vandrefalk, Lærkefalk, Aftenfalk, Trane, Hvidbrystet-, Stor- og Lille Præstekrave, Pomeransfugl, Blåhals, Hvidbrynet Løvsanger og masser af andre spændende fugle og store flokke af vadefugle og trækkende småfugle. Vi vil gå i de smukkeste landskaber, og nyde den smukke udsigt over Vadehavet, og se på de fugle dagen bringer. 
Vi glæder os til at vise dig fuglene den første søndag i måneden, og det helt sikkert at vi improviserer en frokost som afslutning.
Fuglestationen fungerer som organisation på basis af frivilligt arbejde.

 

Tilmelding: 

Du melder dig ind ved at betale kr. 200 for et individuelt medlemsskab, 350 for et husstandsmedlemsskab, og kr. 5000 for et erhvervsmedlemsskab på mobile pay nr. 86576, eller indsættelse på konto i Fanø Sparekasse reg. nr. 9684 Konto 0000316342. Husk at anføre navn og mailadresse på indmeldingen.”

Kommende arrangementer

Tidligere afholdte arrangementer

Kom med på en af vores spændende ture

en_USEnglish
en_USEnglish
Scroll to Top